aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Παρί ΣΖ θέλει να πουλήσει τον Νεϊμάρ στην Μπαρσελόνα το επόμενο καλοκαίρι

Η Παρί ΣΖ θέλει να πουλήσει τον Νεϊμάρ στην Μπαρσελόνα το επόμενο καλοκαίρι

Ο Νεϊμάρ, προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Το έχει αποκαλύψει άλλωστε και ο ίδιος στους συμπαίκτες του. Ωστόσο, ο δρόμος για την επιστροφή του στην Βαρκελώνη είναι αρκετά δύσκολος και ιδιαίτερα το φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως τονίζει δημοσίευμα του «Le Parisien», οι πιθανότητες για να αποχωρήσει φέτος ο Βραζιλιάνος, είναι μηδαμινές και πόσω μάλλον μετά τα οικονομικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε όλες τις ομάδες, εξαιτίας της πανδημίας. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα καθιστά αδύνατη την αναζήτηση φόρμουλας για την ικανοποίηση των απαιτήσεων της ομάδας του Παρισιού. Εάν οι διαπραγματεύσεις ήταν ήδη πολύπλοκες από μόνες τους, πλέον είναι ακόμη περισσότερο μετά την κρίση.

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, από την πλευρά του, ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το μέλλον των Νείμάρ και Κιλιάν Μπαπέ στην ομάδα. «Δεν υπάρχει κάποιο σημάδι το οποίο να μας δείχνει πως θα αποχωρήσει κάποιος εκ των δύο. Θα μείνουν μαζί μας. Ακόμα έχουν δύο χρόνια συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Θα σκεφτούμε το τι θα γίνει μετά και με τους δύο. Κοιτάζουμε μπροστά. Ο Μπαπέ είναι το μέλλον του συλλόγου, αυτό θέλουν όλοι και αυτό βλέπουν».

Ωστόσο, η κατάσταση αλλάζει ριζικά, το επόμενο καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Νεϊμάρ, λήγει τον Ιούνιο του 2022, οπότε το επόμενο έτος είναι η τελευταία ευκαιρία της Παρί να βάλει στα ταμεία της, μετρητά από πιθανή πώληση του παίκτη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Νεϊμάρ, υπέστη αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς από την ένταξή του στον σύλλογο, είναι σαφές ότι σήμερα οι Παριζιάνικοι δεν έχουν βγάλει όλα τα αναμενόμενα έσοδα. Ετσι, το δημοσίευμα τονίζει ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι πολύ πιο εφικτό για την Μπαρτσελόνα και την Παρί να καταλήξουν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ