aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Παρί Σεν Ζερμέν άνοιξε ακαδημίες στην Ουαλία και... τρολάρει τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Παρί Σεν Ζερμέν άνοιξε ακαδημίες στην Ουαλία και… τρολάρει τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Το δίκτυο ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν επεκτείνεται, με τον γαλλικό σύλλογο να δημιουργεί νέο παράρτημα στην Ουαλία για παιδιά μεταξύ οκτώ και 15 ετών.

Αυτό που συγκεντρώνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι το σλόγκαν των Παριζιάνων στην σχετική ανακοίνωση, το οποίο αναφέρει: «Ουαλία, ποδόσφαιρο, ακαδημίες Παρί Σεν Ζερμέν, με αυτή τη σειρά».

Ασφαλώς η σύνδεση είναι άμεση με τη σημαία που είχε κρατήσει στο παρελθόν μετά από ματς της εθνικής του ομάδας ο Γκάρεθ Μπέιλ, η οποία έγραφε «Ουαλία, γκολφ, Ρεάλ Μαδρίτης, με αυτή τη σειρά»!

Το έριξαν το καρφί τους οι Γάλλοι, που θα ανταμώσουν με τη «βασίλισσα» στα νοκ άουτ του Champions League τον Φεβρουάριο, αν και υποστηρίζουν πως η προαναφερθείσα ατάκα δεν έχει σχέση με τη Ρεάλ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ