aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ οικονομική κρίση στην Γιουβέντους στέλνει τον Μοράτα πίσω στην Ατλέτικο

Η οικονομική κρίση στην Γιουβέντους στέλνει τον Μοράτα πίσω στην Ατλέτικο

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες για τον Άλβαρο Μοράτα να συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που διανύουν οι «μπιανκονέρι».

Πριν από λίγες ημέρες η Γιουβέντους ανακοίνωσε οικονομική ζημία ύψους 114, περίπου, εκατομμυρίων ευρώ, μόνο για το μισό της τρέχουσας σεζόν 2020-21. Ασφαλώς η βασικότερη αιτία αυτής της κατάστασης είναι η οικονομική κρίση που έχει ενσκύψει στο χώρο του ποδοσφαίρου λόγω της πανδημίας.

Οπως είναι λογικό υπάρχει έντονος προβληματισμός στις τάξεις των «μπιανκονέρι», σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS», η «Γηραιά Κυρία» έχει ξεκινήσει ήδη το ξεσκαρτάρισμα, ενώ είναι ανοιχτή σε προτάσεις για σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου!

Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, είναι πως η Γιουβέντους δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Άλβαρο Μοράτα. Ο Ισπανός επιθετικός, το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην «Γιούβε» με την μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο. Στο συμβόλαιο που υπεγράφη, η ιταλική ομάδα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τον διεθνή φορ αν στο τέλος της σεζόν, καταβάλει το ποσό των 45 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο σε τρία χρόνια.

Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς η Γιουβέντους δεν διαθέτει τα χρήματα και η μοναδική περίπτωση ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Πίρλο, ο Άλβαρο Μοράτα είναι αν οι «ροχιμπλάνκος» δεχθούν την παράταση του δανεισμού του γι’ ακόμα μία χρονιά. Αν οι όροι δεν γίνουν αποδεκτοί από την Ατλέτικο, τότε ο Άλβαρο Μοράτα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Μαδρίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ