aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ μέρα που ο Ριβάλντο έστειλε με χατ-τρικ στα αστέρια την Μπαρτσελόνα (vid)

Η μέρα που ο Ριβάλντο έστειλε με χατ-τρικ στα αστέρια την Μπαρτσελόνα (vid)

Σαν σήμερα ο Ριβάλντο, έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην καριέρα του, καθώς με τρία γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στον αγώνα με τη Βαλένθια έδωσε στην ομάδα του το εισιτήριο για το Champions League.

Το ημερολόγιο έδειχνε 21 Ιουνίου 2001, όταν η Μπαρτσελόνα διασταύρωσε τα ξίφη της, με τη Βαλένθια στο «Καμπ Νόου». Εκείνο το παιχνίδι είχε την υπογραφή του Ριβάλντο, καθώς ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος με οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στη νίκη με τρία δικά του τέρματα και με αυτή τη νίκη η Μπάρτσα, εξασφάλισε την έξοδο της στο Champions League.

Η Βαλένθια είχε 3 βαθμούς περισσότερους από την Μπαρτσελόνα και βρισκόταν εκείνη στην 4η θέση την οποία ήθελε να κάνει δική της η Μπάρτσα, καθώς σε περίπτωση νίκης θα ήταν από πάνω στην ισοβαθμία.

Το σόου του Ρίμπο στο ματς, ξεκίνησε από νωρίς καθώς στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, με εκπληκτικό φάουλ και με απίστευτα φάλτσα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, αντέδρασαν και έφεραν πάλι το ματς στα ίσα με κεφαλιά-ψαράκι του Μπαράχα, παγώνοντας τους 90.000 θεατές που παρακολουθούσαν το ματς στο «Καμπ Νόου».

Παρ’ όλα αυτά ο Ριβάλντο και η παρέα του, δεν επηρεάστηκαν από το γκολ που δέχθηκε η ομάδα και ο Βραζιλιάνος στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, έβαλε εκ νέου την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Αφού «ζάλισε» τον Κίλι Γκονσάλες, στη συνέχεια με ένα δυνατό αριστερό σουτ, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σάντι Κανιθάρες και πέτυχε το 2-1.

Οι «νυχτερίδες» δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ισοφάρισαν σε 2-2 με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μπαράχα. Βέβαια, ο Ριβάλντο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο φινάλε με μαγικό τρόπο, πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη, στέλνοντας παράλληλα και την Μπαρτσελόνα στα αστέρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ