aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Κάντιθ ζητά επανέναρξη του ματς με την Έλτσε από το 81'

Η Κάντιθ ζητά επανέναρξη του ματς με την Έλτσε από το 81′

Τεράστια παράπονα από την αντιμετώπιση της διαιτησίας στο ματς με την Έλτσε έχουν οι άνθρωποι της Κάντιθ. Το παιχνίδι διεξήχθη χθες, έληξε με σκορ 1-1 αλλά οι γηπεδούχοι φωνάζουν και μάλιστα δικαίως για το γκολ της ισοφάρισης από πλευράς φιλοξενουμένων.

Διότι στο 81ο λεπτό, η Έλτσε έφερε στα ίσα το σκορ με τέρμα του πρώην φορ της ΑΕΚ, Εζέκιελ Πόνσε, αλλά η φάση είχε ξεκινήσει από τον ίδιο τον επιτιθέμενο ο οποίος ήταν φανερά εκτεθειμένος αλλά διαιτητής, επόπτης και VARίστες δεν υπέδειξαν ποτέ την παράβαση και το γκολ μέτρησε κανονικά. Κάπως έτσι, υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η Κάντιθ, που είναι ουραγός του πρωταθλήματος, ζητά να επαναληφθεί το παιχνίδι αλλά από το 81ο λεπτό και έπειτα, όταν λανθασμένα μέτρησε το γκολ της Έλτσε. Να συνεχιστεί το ματς δηλαδή στο τελευταίο δεκάλεπτο, με το σκορ στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων ώστε να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ