aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Ιρίνα τον περίμενε ξημερώματα κι αυτός...Αποκάλυπτει ο Αντσελότι για Ρονάλντο

Η Ιρίνα τον περίμενε ξημερώματα κι αυτός…Αποκάλυπτει ο Αντσελότι για Ρονάλντο

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, διηγήθηκε μια ιστορία για να αναδείξει τον επαγγελματισμό του Πορτογάλου Σταρ.

Πολλά έχουν ειπωθεί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει για τον επαγγελματισμό του. Ο Ιταλός πρώην τεχνικός του στους “μερένγκες”, Κάρλο Αντσελότι, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Πορτογάλος έβαλε την καριέρα του πάνω από την πρώην σύντροφό του, Ιρίνα Σάικ, αφηγούμενος μια χαρακτηριστικά ιστορία.

“Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μπάνια με κρύο νερό στο προπονητικό κέντρο στις 3 τα ξημερώματα, ακόμη κι αν η Ιρίνα τον περίμενε στο σπίτι. Δεν ανησυχεί για τα χρήματα, το μόνο που θέλει είναι να είναι πρώτος. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά μπορώ να σας πω, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντα πρόσεχε την καριέρα του και την έβαζε μπροστά από άλλα θέματα”, υποστήριξε ο Κάρλο Αντσελότι για τον πρώην ποδοσφαιριστή του στη Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ