aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Ίντερ θέλει και Ντεμπελέ για να δώσει Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα

Η Ίντερ θέλει και Ντεμπελέ για να δώσει Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα

Παρά την παύση του ποδοσφαίρου λόγω του κορωνοϊού, οι ομάδες συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ να καταλήγει στην Μπαρτσελόνα να πληθαίνουν.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Tuttosport, μετά τα ονόματα των Ράκιτιτς, Βιδάλ, Άρθουρ, Σεμέντο, Αλενιά και Τοντιμπό και αυτό του Ουσμάν Ντεμπελέ έχει πέσει στο τραπέζι των «νερατζούρι» που σκοπεύουν να τον ζητήσουν στο deal για να παραχωρήσουν τον παίκτη τους στους «μπλαουγκράνα».

Ο Γάλλος φορ συνεχίζει την θεραπεία του, μετά την επέμβαση στο δεξί του πόδι, ενώ η αλήθεια είναι πως έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να φτάσει σε υψηλό επίπεδο στην ομάδα της Βαρκελώνης. Επιπλέον, αν επιστρέψει ο Νεϊμάρ και αποκτηθεί και ο Λαουτάρο, δεν θα βρίσκει τα λεπτά συμμετοχής που επιθυμεί, γεγονός που τον κάνει να είναι θετικός σε μία μεταγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ