aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΗ Γιουβέντους ψάχνει… εκδίκηση από την Μπαρσελόνα!

Η Γιουβέντους ψάχνει… εκδίκηση από την Μπαρσελόνα!

Διάλειμμα… τέλος για το Champions League, το οποίο επιστρέφει με τη φάση των «8» και -φυσικά- μεγάλα ματς! Απόψε, λοιπόν, στο Τορίνο, η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά το τελικό του 2015, όταν οι «μπλαουγκράνα» είχαν επικρατήσει με 3-1 κατακτώντας το τρόπαιο.

Οι ποδοσφαιριστές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά την εύκολη νίκη ενάντια στην Κιέβο με 2-0 το Σάββατο, στοχεύουν σε μια άτυπη εκδίκηση από τους Καταλανούς, ενώ είναι αήττητοι εντός έδρας στην Ευρώπη για 21 συνεχόμενα ματς. Μοναδικός απών για τους «μπιανκονέρι» θα είναι ο τραυματίας Πιάτσα.

Απ’ την άλλη, οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν σκορ πρόκρισης μετά το κάζο της Μάλαγα (ήττα με 2-0), προκειμένου να έχουν ευκολότερη αποστολή στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας εν όψει «classico». Πολλοί θα είναι οι… πονοκέφαλοι για τον Λουίς Ενρίκε, καθώς θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Μπουσκέτς και των τραυματιών Αρντά Τουράν, Ραφίνια και Βιδάλ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ