aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Ένωση Δανών παικτών καταγγέλλει την μεταχείριση που δέχεται ο Μπρέθγουεϊτ από την Μπαρτσελόνα

Η Ένωση Δανών παικτών καταγγέλλει την μεταχείριση που δέχεται ο Μπρέθγουεϊτ από την Μπαρτσελόνα

Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα είναι πολύ άσχημα όπως γνωρίζεται και οι «μπλαουγκράνα» όλο το καλοκαίρι πιέζουν τον Μάρτιν Μπρέθγουέιτ να υπογράψει την επιστολή παραίτησης του, ώστε να έρθουν σε μία ισορροπία τα οικονομικά του συλλόγου. Βέβαια ο Δανός ποδοσφαιριστής αρνείται να το κάνει αν δεν τον εξοφλήσει ο σύλλογος. Αν ο ποδοσφαιριστής υπογράψει την παραίτηση του δεν θα αποζημιωθεί από τους Καταλανούς.

Ο Μίκαελ Σελ Χένσεν, διευθυντής της Ένωσης Ποδοσφαιριστών της Δανίας, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζονται τον Δανό ποδοσφαιριστή οι Καταλανοί στον Δανικό Τύπο.

«Η μεταχείριση που αντιμετωπίζει ο Μπρέιθγουέιτ είναι εντελώς παράλογη. Κάτι που πιθανότατα βρίσκεται κάπου μεταξύ εκφοβισμού και παρενόχλησης. Είναι ντροπή το πώς η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να τον βγάλει από το συμβόλαιό του, από τη δουλειά του. Ένας παίκτης που τον έσωσε όταν ήταν υπό πίεση. Πού είναι η ευπρέπεια;», είπε ο αρχικά.

«Ένα συμβόλαιο είναι συμβόλαιο και η Μπαρτσελόνα και ο Μπρέιθγουέιτ έχουν δεσμευτεί για άλλα δύο χρόνια. Ο Μάρτιν πρέπει να συνεχίσει να εκπληρώνει το μέρος της συμφωνίας που του αναλογεί. Το ίδιο και η Μπαρτσελόνα. Και επιπλέον, εναπόκειται σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο να αντιμετωπίζουν τους παίκτες τους με μεγαλύτερο σεβασμό», είπε συνοψίζοντας ο Μίκαελ Σεν Χένσεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ