aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Χεορχίνα αποκαθιστά την αλήθεια για τη μη μεταγραφή του Ρονάλντο στην Ατλέτικο 

Η Χεορχίνα αποκαθιστά την αλήθεια για τη μη μεταγραφή του Ρονάλντο στην Ατλέτικο 

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες ήταν καλεσμένη της ισπανικής εκπομπής «El Hormiguero» την Τετάρτη (22/03) για να παρουσιάσει τη δεύτερη σεζόν της σειράς της στο Netflix.

Ανάμεσα σε μερικά μυστικά για τη ζωή της με τον Πορτογάλο επιθετικό, το μοντέλο και επιχειρηματίας έδωσε και τη δική της εκδοχή για τη σύγχυση γύρω από το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο το περασμένο καλοκαίρι.

Ο πέντε φορές Χρυσή Μπάλα, απογοητευμένος από τη μη πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League, αναζητούσε το επόμενο βήμα στην τεράστια καριέρα του με το όνομά του να φιγουράρει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ πολλών ομάδων της Ευρώπης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε εμφανιστεί έτσι ανάμεσα στους μνηστήρες του Πορτογάλου σταρ με τους υποστηρικτές του συλλόγου να εκφράζουν έντονα την αντίθεσή τους με αυτή την προοπτική. Θυμίζουμε ότι είχαν σηκώσει πανό τονίζοντας ότι ο Ρονάλντο είναι ανεπιθύμητος

Ο “CR7” πάντα εισέπραττε εχθρική υποδοχή κατά τις επισκέψεις του στο Wanda Metropolitano όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ρεάλ, της μεγάλης αντιπάλου της Ατλέτικο. Το μίσος αυτό είχε συνεχιστεί και όταν έπαιζε με τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την Χεορχίνα πάντως, ο Κριστιανο Ρονάλντο δεν ήθελε ποτέ να ενταχθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης. «Αυτή η επιλογή δεν υπήρχε ποτέ στο μυαλό του», διαβεβαίωσε την Τετάρτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ