aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Μπιλμπάο ζητά 120 ευρώ από τα μέλη της για να… ξεχρεώσει!

Η Μπιλμπάο ζητά 120 ευρώ από τα μέλη της για να… ξεχρεώσει!

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ζητά από τα μέλη της να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψουν την μαύρη τρύπα στα οικονομικά που δημιουργήθηκε στην περίοδο της πανδημίας.

Στα μέλη της στρέφεται η Αθλέτικ Μπιλμπάο για να καλύψει το χρέος που δημιούργησε η εποχή της πανδημίας που έπληξε όλες τις ισπανικές (και όχι μόνο) ομάδες.

Οι Βάσκοι ανακοίνωσαν απώλειες ύψους 24,6 εκατομμυρίων ευρώ για το οικονομικό έτος 2020-21, αν και το οικονομικό επιτελείο του συλλόγου εκτιμά ότι οι πραγματικές απώλειες ήταν 70 εκατομμύρια ευρώ, αν και 12 εκατομμύρια εξοικονομήθηκαν από την απόφαση των ποδοσφαιριστών να δεχθούν κούρεμα στα συμβόλαια τους για να βοηθήσουν το κλαμπ.

Μία από τις προτάσεις που θα καταθέσει η διοίκηση του συλλόγου στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου είναι η καταβολή 120 ευρώ από όλα τα μέλη της ομάδας, προκειμένου να σβηστεί το χρέος, με την υπόσχεση ότι αυτό το ποσό θα αφαιρεθεί από την συνδρομή για το 2022, πρόταση που προς το παρόν συγκεντρώνει αρκετές αντιδράσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ