aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Μπαρτσελόνα ζήτησε αλλαγή στον κανονισμό για να ανανεώσει τον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα ζήτησε αλλαγή στον κανονισμό για να ανανεώσει τον Μέσι

Οι Ζοάν Λαπόρτα και ο άμεσος συνεργάτης του, Ματέο Αλεμάνι συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας με στόχο να τον ενημερώσουν για το αίτημα που θα κατέθεταν.

Ένα μεγάλο πρόβλημα παραμένει… μεγάλο για την Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος το «αίτημα» της καταλανικής ομάδας να διαφοροποιηθεί ο κανονισμός του Salary cap που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα έπεσε στο κενό, κάτι που σημαίνει ότι τα προβλήματα που υπάρχουν στην προσπάθεια που γίνεται να ανανεώσει τη συνεργασίας της με τον Μέσι δεν λύθηκαν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος ο Ζοάν Λαπόρτα και ο άμεσος συνεργάτης του, Ματέο Αλεμάνι είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας με στόχο να τον ενημερώσουν για το αίτημα τους. Ωστόσο ο πρόεδρος της Λίγκας αρνήθηκε να ενδώσει στις πιέσεις.

Μετά την εξέλιξη αυτή παραμένουν πολλά τα προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεράσει για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Αργεντινό. Το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπαθούν οι διοικούντες την Μπάρτσα να αποφορτίσουν το ρόστερ απο πολλά συμβόλαια που υπάρχουν σε παίκτες που δεν… χρειάζονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ