aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Μπαρτσελόνα ψάχνει λύση στην υπόθεση Γκριεζμάν πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει λύση στην υπόθεση Γκριεζμάν πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το σήριαλ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Αντουάν Γκριεζμάν συνεχίζεται, αλλά αυτή την φορά σε πιο θετικό κλίμα.

Οι Καταλανοί θέλουν να βρουν λύση πριν ο Γάλλος ταξιδέψει για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζουν πως θα τον πουλήσουν στην Ατλέτικο για 25 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αναφέρεται πως οι διαπραυματεύσεις ακόμη δεν έχουν τελειώσει.

Υπενθυμίζεται πως ένας όρος στην συμφωνία ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα έχει μειώσει κατά πολύ τα λεπτά του Γκριεζμάν στο χορτάρι, αφού εάν αγωνίζεται περισσότερα από 45 λεπτά στο 50% των παιχνιδιών, οι «Ροχιμπλάνκος» είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν την Μπαρτσελόνα ρήτρα 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά και ο Αντουάν Γκριεζμάν έχουν ζητήσει από την Ατλέτικο να βρεθεί μια λύση. Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να χρησιμοποιεί τον Γκριεζμάν περισσότερο, καθώς τον θεωρεί σημαντικό παίκτη για την ομάδα, και ο 31χρονος επιθετικός χρειάζεται περισσότερο αγωνιστικό χρόνο, ώστε να είναι σε καλή φόρμα ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εκτός από την Ατλέτικο, και την Μπαρτσελόνα την συμφέρει να λύσει το θέμα, αφού δεν έχει στα πλάνα της τον Γάλλο. Και με τις τρεις πλευρές να θέλουν να βάλουν ένα τέλος στην υπόθεση, οι δύο ομάδες πρόκειται να βρουν σύντομα μια λύση που να τους ικανοποιεί όλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ