aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Η Μπαρτσελόνα πιέζει τον Ντε Γιονγκ μιλώντας για παράνομη ανανέωση συμβολαίου»

«Η Μπαρτσελόνα πιέζει τον Ντε Γιονγκ μιλώντας για παράνομη ανανέωση συμβολαίου»

Ένα νέο επεισόδιο προστέθηκε στο σίριαλ για το μέλλον του Φρένκι Ντε Γιονγκ. Σύμφωνα με το Athletic, η Μπαρτσελόνα έχει ενημερώσει τον Ολλανδό μέσο από τις 15 Ιουλίου πως θέλουν να ακυρώσουν την επέκταση συμβολαίου που υπέγραψε στις 20 Οκτωβρίου του 2020.

Ο λόγος; Όπως αναφέρουν, η συμφωνία είχε υπογραφεί με την προηγούμενη διοίκηση (Τζόζεπ Μπαρτομέου) και υπάρχουν αποδείξεις για παράνομες δραστηριότητες των εμπλεκομένων στις υπογραφές. Μάλιστα, η νυν διοίκηση φέρεται να διαμήνυσε στην πλευρά του Ολλανδού μέσου πως κινδυνεύει να μπλέξει κι εκείνη λόγω της αδιαφάνειας που υπάρχει στο deal.

Το δημοσίευμα αποδίδει την κίνηση αυτή της Μπαρτσελόνα σε προσπάθεια να βελτιώσει τη δύσκολη οικονομική της θέση και να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στη δήλωση των νέων μεταγραφών. Με πρόθεση είτε να οδηγήσει τον Ντε Γιονγκ στην πώληση σε άλλη ομάδα (ενώ ο παίκτης δεν είχε πρόθεση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα) είτε να μειωθούν δραστικά οι αποδοχές του και να εξοικονομηθούν πόροι.

Για τον Ντε Γιονγκ έχει ενδιαφερθεί έντονα εδώ και… μήνες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στο κόλπο της απόκτησής του λέγεται πως μπορεί να μπει και η Τσέλσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ