aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Μπαρτσελόνα κάνει πίσω για την ανταλλαγή Γκριεζμάν - Σαούλ με την Ατλέτικο

Η Μπαρτσελόνα κάνει πίσω για την ανταλλαγή Γκριεζμάν – Σαούλ με την Ατλέτικο

Το σκληρό πόκερ που παίζουν εδώ και μία εβδομάδα Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο φτάνει στο τέλος της, χωρίς νικητή. Οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται την ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Σαούλ, όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Οι Καταλανοί ζητούν και χρήματα πλην της ανταλλαγής των δύο ποδοσφαιριστών, θεωρώντας ότι ο 30χρονος Γάλλος επιθετικός έχει υψηλότερη αξία από τον 26χρονο Ισπανό μέσο, ο οποίος πέρυσι είχε καθοδική πορεία στην απόδοσή του, χάνοντας τη θέση στην ενδεκάδα και μένοντας εκτός Euro 2020.

Ακόμα κι αν ο Γκριεζμάν σημείωσε μόλις 20 γκολ και έδωσε 13 ασίστ σε 51 αγώνες με την Μπαρτσελόνα μέσα στο 2020-2021, οι «μπλαουγκράνα» αξιώνουν περίπου 20.000.000 ευρώ από τους πρωταθλητές Ισπανίας. Η Ατλέτικο δεν καίγεται γι’ αυτό το deal, αφού η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που την προσέγγισε, ενώ δεν έχει πρόθεση να καλύψει ένα μισθό επιπέδου Γκριεζμάν, ο οποίος φέρεται να αμείβεται με 40.000.000 μικτά. Την ίδια στιγμή, ενδιαφέρον για τον Σαούλ υπάρχει και από την Premier League, με συνέπεια να μη δυσκολεύεται να πουλήσει τον παίκτη που βρίσκεται εκτός πλάνων του Ντιέγκο Σιμεόνε και προπονείται μόνος του.

Η Μπαρτσελόνα παραμένει σε αναζήτηση πόρων και σε προσπάθεια να δημιουργήσει κενό, ώστε να χωρέσει στο μισθολόγιό της το νέο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι, έστω και «ψαλίδισμένο» κατά 50%. Το salary cap την αναγκάζει να μειώσει το μισθολογικό κόστος της στα 160.000.000 περίπου, με το 1/3 να αντιπροσωπεύει το συμβόλαιο του Μέσι.

Ο Γκριεζμάν είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να πουληθεί σε καλή τιμή και που θα αδειάσει μεγάλο χώρο στο payroll του συλλόγου, που όμως δεν ικανοποιείται από αυτά που προσφέρει η Ατλέτικο και αν δεν αλλάξει κάτι είτε τώρα είτε στο μέλλον, θα ψάξει αλλού για τον Γάλλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ