aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Μπαρτσελόνα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα φιλάθλων στο «Καμπ Νου»!

Η Μπαρτσελόνα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα φιλάθλων στο «Καμπ Νου»!

Μόνο αυτό έλειπε από την Μπαρτσελόνα… Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, οι «μπλαουγκράνα» έπαιξαν στο «Καμπ Νόου», τουλάχιστον 20 παιχνίδια, βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων της!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Vanguardia», η διοίκηση Μπαρτομέου επέτρεπε την είσοδο των φιλάθλων της στο ιστορικό γήπεδο, σε σημεία όπου ωστόσο κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει απαγόρευση, καθώς υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για τη σωματική ακεραιτότητα των οπαδών της.

Η ισπανική εφημερίδα προσθέτει, πως τα συγκεκριμένα παιχνίδια έγιναν την προπερασμένη σεζόν και πριν ξεκινήσει η πανδημία. Μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα είχαν γίνει συνολικά 21 αναμετρήσεις όπου η Μπαρτσελόνα έθεσε σε κίνδυνο τους φιλάθλους της και μάλιστα τα περισσότερα ήταν «μεγάλα», καθώς γίνεται λόγος για clasico και Champions League.

Συνολικά, είχαν εντοπιστεί 127 προβλήματα μέσα στο γήπεδο, εκ των οποίον οι 44 ήταν «απαγορευμένες», κάτι το οποίο ωστόσο η διοίκηση Λαπόρτα δεν βρήκε και πολύ… σημαντικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ