aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΗ Μπαρτσελόνα έφτασε τα 33 σερί εντός έδρας ματς χωρίς ήττα στο Champions League

Η Μπαρτσελόνα έφτασε τα 33 σερί εντός έδρας ματς χωρίς ήττα στο Champions League

Τους 33 συνεχόμενους αγώνες χωρίς εντός έδρας ήττα στο Champions έφτασε η Μπαρτσελόνα. Με την χθεσινή νίκη επί της Ίντερ, οι Καταλανοί ξεπέρασαν το σερί 32 αήττητων εντός έδρας αγώνων που είχε η Ρεάλ Μαδρίτης από το 1975 μέχρι το 1990.

Το απόλυτο ρεκόρ σε Champions League ή Κύπελλο Πρωταθλητριών ανήκει στη Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί είχαν καταγράψει 43 αήττητα εντός έδρας ματς από το 1969 μέχρι το 1991.

Η τελευταία ήττα της Μπαρτσελόνα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έλαβε χώρα το 2012. Τότε οι Ισπανοί ηττήθηκαν από την Μπάγερν Μονάχου με 3-0, στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό.

Έκτοτε, το «Καμπ Νου» αποτελεί φόβητρο για όποιον το επισκέπτεται. Σε 33 αγώνες, οι «μπλαουγκράνα» μετρούν 30 νίκες και 3 ισοπαλίες, με 101 γκολ υπέρ και μόλις 16 κατά.

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακοί αριθμοί, οι οποίοι ωστόσο έχουν συνδυαστεί μόνο με έναν τίτλο σε αυτό το διάστημα, εκείνον της σεζόν 2014-15.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ