aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Μπαρτσελόνα άντεξε με παίκτη λιγότερο και λύγισε τη Βαλένθια (vid)

Η Μπαρτσελόνα άντεξε με παίκτη λιγότερο και λύγισε τη Βαλένθια (vid)

Την επιστροφή της στις νίκες στη La Liga πανηγύρισε μετά το κάζο από την Αλμερία η Μπαρτσελόνα, η οποία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής επικράτησε 1-0 υποδεχόμενη τη Βαλένθια.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Ραφίνια, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να αξιοποιεί στο 15′ το υπέροχο τσίμπημα του Μπούσκετς διαμορφώντας με κεφαλιά το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Σ’ ένα ματς χωρίς πολύ ρυθμό, οι Καταλανοί είχαν σε γενικές γραμμές τον έλεγχο. Μάλιστα, στο 55′ έφτασαν μια ανάσα από το 2-0, όμως ο Τόρες αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι (χέρι του Γκιγιαμόν, ύστερα από σουτ του Κουντέ). Λίγα λεπτά αργότερα (59′), η ομάδα του Τσάβι κλήθηκε να αγωνιστεί για το υπόλοιπο με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Αραούχο ανέτρεψε τον Ντούρο ενώ εκείνος έφευγε ολομόναχος, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.

Παρόλα αυτά, οι Βαλενθιάνοι -εάν και έδειξαν εκ νέου καλύτερα δείγματα γραφής με τον Ρούμπεν Μπαράχα στον πάγκο τους- δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, πιέζοντας κυρίως στο φινάλε.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα έφυγε στο +10 από τη Ρεάλ (την οποία μεσοβδόμαδα νίκησε στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο), με τους Μαδριλένους να έχουν δύσκολη αποστολή το βράδυ (22:00) στην έδρα της Μπέτις. Παρέμεινε εντός ζώνης υποβιβασμού η Βαλένθια.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ