aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAH... θυσία του Μπέιλ για τα 25.000.000 ευρώ το χρόνο

H… θυσία του Μπέιλ για τα 25.000.000 ευρώ το χρόνο

Όλα δείχνουν ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Κίνα, αλλά εκεί θα ταξιδέψει μόνος του.Ουαλός άσος αντιμετώπισε προβλήματα προσαρμογής στα έξι χρόνια που έμεινε στη Μαδρίτη και φαίνεται πως αυτά θα είναι μεγαλύτερα τώρα στην Ασία.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του Μπέιλ μίλησε στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror» και αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στην Κίνα μόνος του, χωρίς την οικογένειά του.

Η σύζυγός του και τα τρία παιδιά τους θα μείνουν στην Ουαλία, κάτι που σημαίνει ότι ο Μπέιλ θα είναι πολύ μακριά τους και ολομόναχος, ωστόσο το δέλεαρ των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που του προσφέρουν οι Κινέζοι τον οδήγησαν στην απόφαση να κάνει αυτή τη θυσία.

Ένα άλλο πρόβλημα που αναμένεται να έχει ο Ουαλός αναμένεται να είναι το φαγητό. Ο Μπέιλ δεν έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στις διατροφικές συνήθειες των Κινέζων και αναμένεται να ζητήσει από τον σύλλογο που θα τον αποκτήσει να του παρέχει μάγειρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ