aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAH Ρεάλ έκλεισε για πάντα την πόρτα στον Εμπαπέ

H Ρεάλ έκλεισε για πάντα την πόρτα στον Εμπαπέ

Η διαφαινόμενη ανανέωση του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, αναμένεται να κλείσει οριστικά την πόρτα (και την πιθανότητα μελλοντικής μεταγραφής) της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γάλλο επιθετικό.

Οι άνθρωποι των «μερέγχες» είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι με τη συμπεριφορά του Εμπαπέ, θεωρώντας πως τους άφησε στα κρύα του λουτρού ενώ τους είχε δώσει τον λόγο τους πως θα μετακομίσει στη Μαδρίτη. Μάλιστα, το «Deportes Cuatro» αναφέρει πως υπήρχε συμφωνία της μητέρας και του ατζέντη του Γάλλου με τους Μαδριλένους.

Ο Εμπαπέ ενημέρωσε με μήνυμα τον Φλορεντίνο Πέρεθ σήμερα για την επιλογή του, με τον πρόεδρο της Ρεάλ να κλείνει πλέον οριστικά την πόρτα στον Γάλλο για πιθανή μεταγραφή στο μέλλον.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως ο 23χρονος επιθετικός εφόσον θελήσει να αποχωρήσει από την Παρί μετά το τέλος του νέου συμβολαίου του που θα έχει διάρκεια τριών ετών, τότε θα αναζητήσει ένα άλλο κλαμπ και όχι τη «βασίλισσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ