aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΓλίτωσε την γκέλα ολκής και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου η Μπαρτσελόνα (vid)

Γλίτωσε την γκέλα ολκής και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου η Μπαρτσελόνα (vid)

Τα είδε… σκούρα, αλλά στο τέλος προκρίθηκε. Το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας εξασφάλισε την Τετάρτη (5/1) η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας με ανατροπή στο νοκ άουτ παιχνίδι με τη σκληροτράχηλη, όπως αποδείχθηκε, Λινάρες.

Τι κι αν αποτελούν ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν το σύνολο του Τσάβι, παίρνοντας προβάδισμα στο 19′ χάρη στην κεφαλιά του Αντόνιο Λουίς Ντίαθτου. Παρόλα αυτά, οι «μπλαουγκράνα» με μια αντεπίθεση διαρκείας μετά το 60′, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς. Αρχικά, ο Ντεμπελέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με σουτάρα που έπιασε εκτός περιοχής στο 63′, για να έρθει ο Φεράν Ζουτγκλά στο 69′ να διαμορφώσει το τελικό 1-2, ύστερα από ωραία κίνηση και διαγώνιο πλασέ.

Να σημειωθεί ότι ο Ντάνι Άλβες βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα των Καταλανών, πραγματοποιώντας έτσι την πρώτη συμμετοχή με τη φανέλα τους μετά από 2055 μέρες.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ