aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΓκούτι: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Μπαρτσελόνα, μου αρέσει να τους βλέπω να χάνουν» (pic)

Γκούτι: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Μπαρτσελόνα, μου αρέσει να τους βλέπω να χάνουν» (pic)

Σε event της La Liga βρέθηκε ο Χοσέ Μαρία Γκουτιέρες γνωστός ως Γκούτι, ο οποίος κατάφερε να μπερδέψει πολύ κόσμο με τις διαφορετικές δηλώσεις που έκανε.

«Γιατί να μην πάω στη Μπαρτσελόνα; Διαθέσιμος είμαι και είναι πάντοτε ωραίο να μαθαίνεις στους ποδοσφαιριστές πράγματα που γνωρίζεις. Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι έχω όσα χρειάζονται για να γίνω προπονητής» είπε αρχικά στις κάμερες, ωστόσο, όταν τον πλησίασε ρεπόρτερ του «Larguero» ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Ωστόσο στην συνέχεια έσπευσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους: «Δεν θα πήγαινα ποτέ σ’ εκείνους. Είναι ένα χάος εκεί, πως είναι δυνατόν να βρεθώ στην ομάδα; Μου αρέσει να τους βλέπω να χάνουν».

Μάλιστα για να ξεκαθαρίσει στον κόσμο, ότι δεν σκεφτόταν να πάει στους Καταλανούς, ο Αργεντινός άσος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εξής ανάρτηση: «Λίγο χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ