aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΓκουαρδιόλα: «Παίκτες και προπονητές χρειάζεται να κάνουν απεργία για το συμπυκνωμένο πρόγραμμα»

Γκουαρδιόλα: «Παίκτες και προπονητές χρειάζεται να κάνουν απεργία για το συμπυκνωμένο πρόγραμμα»

Λόγω των αναβολών λόγω κορωνοϊού στην Premier League, οι ομάδες θα χρειαστεί να παίξουν περισσότερα παιχνίδια στο δεύτερο μέρος της σεζόν, κάτι που εκνεύρισε τον Γκουαρδιόλα, ο οποίος πρότεινε ακόμα και την απεργία, προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να προχωρήσουν ακόμα και στο μέτρο της απεργίας, προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα και να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιήσει τους ποδοσφαιριστές.

«Οι παίκτες και οι προπονητές όλοι μαζί, χρειάζεται να κάνουν απεργία ή κάτι άλλο (σ.σ. για το βαρύ πρόγραμμα), γιατί οι λέξεις από μόνες τους δεν θα είναι αρκετές. Δεν πρόκειται να λυθεί επειδή η UEFA, η FIFA, η Premier League, τα τηλεοπτικά δίκτυα, η επιχείρηση είναι πιο σημαντική από την ευτυχία των ανθρώπων.

Εδώ, όλοι αποφασίζουν για τους εαυτούς τους. Μιλάμε για την ευτυχία των παικτών, (ίσως) οι ομοσπονδίες των παικτών πρέπει να πούνε “οκ”, δεν παίζουμε άλλο μέχρι να βρούμε μια λύση. Μετά από αυτό ίσως δώσουν προσοχή.

Μιλάμε για την ευτυχία των παικτών, αλλά αυτή είναι η μόνη χώρα που δεν αποδέχεται πέντε αλλαγές. Έχουμε μόνο τρεις. Γιατί; Είναι πολύ καλύτερες οι πέντε αλλαγές, με την ποσότητα των παιχνιδιών που παίζουμε. Αλλά η Premier League ή οι ομάδες αποφάσισαν όχι», ανέφερε μεταξύ άλλων για το βεβαρημένο πρόγραμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ