aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΓκέλαρε στο σπίτι της η Σεβίλλη και έδωσε δώρο στη Ρεάλ (vid)

Γκέλαρε στο σπίτι της η Σεβίλλη και έδωσε δώρο στη Ρεάλ (vid)

Πάλι καλά να λέει η Σεβίλλη! Οι Ανδαλουσιανοί (28β.) παρά το γεγονός ότι έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις της εντός έδρας αναμέτρησης με την Αλαβές (2-2), δεν γλύτωσαν το στραβοπάτημα και έδωσαν την ευκαιρία στη Ρεάλ Μαδρίτης (27β.) να πάρει τα ηνία της κορυφής, αν κερδίσει αύριο την Γρανάδα.

Ο Βίκτορ Λαγουάρδια ήταν αυτός που μόλις στο 5′ έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους, για να έρθει στο 38′ ο Λούκας Οκάμπος να ισοφαρίσει σε 1-1. Φυσικά η Αλαβές έκανε την έκπληξη και μετά από πέναλτι που καταλόγισε το VAR, πήρε ξανά προβάδισμα με τον Χοσέλου (45+2′).

Αν και ήρθαν αντιμέτωποι με τεράστιο κάζο μέσα στο σπίτι τους, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν στις καθυστερήσεις του ματς να κάνουν το 2-2 με τον Ιβάν Ράκιτις και να απαλύνουν κάπως τον.. πόνο τους.

Στο άλλο ματς που έγινε νωρίτερα, Θέλτα και Βιγιαρεάλ αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλες (1-1) στη δική τους μάχη στο Βίγκο, για τις πιο χαμηλές και λιγάκι αδιάφορες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Μορένο στο 27′ ήταν αυτός που πέτυχε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, πριν έρθει ο Μέντεζ στο 72′ και γράφει το τελικό σκορ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ