aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΓκάβι σε Βινίσιους: «Π@#%*ς γιε» (vid)

Γκάβι σε Βινίσιους: «Π@#%*ς γιε» (vid)

Η Μπαρτσελόνα χωρίς να πείσει με την εμφάνισή της στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Copa del Rey με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, επικράτησε 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Έντερ Μιλιτάο. Όπως σχεδόν σε κάθε Clasico, το ματς είχε στιγμές γεμάτες ένταση και νεύρα. Σε μια από αυτές πρωταγωνίστησαν οι Γκάβι και Βινίσιους Τζούνιορ.

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Βραζιλιάνος έκανε ένα φάουλ στον Φρένκι ντε Γιονγκ. Ο πρώην παίκτης της Φλαμένγκο θύμωσε με τον διαιτητή που του χρέωσε την παράβαση και διαμαρτυρήθηκε. Ο Γκάβι, γνωρίζοντας την κατάσταση, βρήκε την ευκαιρία να ρίξει λάδι στη φωτιά και πλησίασε τον «Βίνι» για να του πει κάποια πράγματα.

Οι κάμερες του «Movistar Plus» έδειξαν τη στιγμή κατά την οποία ο παίκτης της Μπάρτσα έβρισε τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλώντας τον: «Π@#%*ς γιε» . Ο Βινίσιους δεν έμεινε σιωπηλός και απάντησε κι αυτός με τη στιχομυθία τους να κάνει τον γύρο των social media.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ