aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Για τρεις λόγους διστάζει ο Πέρεθ να φέρει ξανά τον Ρονάλντο στη Ρεάλ»

«Για τρεις λόγους διστάζει ο Πέρεθ να φέρει ξανά τον Ρονάλντο στη Ρεάλ»

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη Γιουβέντους να εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης του Κριστιάνο Ρονάλντο το προσεχές καλοκαίρι, ενώ τα σενάρια περί επιστροφής του Πορτογάλου στη Ρεάλ Μαδρίτης φούντωσαν μετά την σχετική ατάκα του Ζινεντίν Ζιντάν την Δευτέρα.

Ωστόσο, η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει πως ο ισχυρός άντρας των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, διστάζει για τρεις συγκεκριμένους λόγους.

Ο πρώτος αφορά το οικονομικό κομμάτι, καθώς η «βασίλισσα» θα χρειαστεί να ζοριστεί προκειμένου να καλύψει και πάλι τα 30+ εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει ετησίως ο CR7.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με το ότι οι «μπλάνκος» προσανατολίζονται στο να στηριχθούν σε νέα παιδιά το προσεχές διάστημα, με μια μεταγραφή ενός 36χρονου βετεράνου να πηγαίνει κόντρα στην τρέχουσα πολιτική του συλλόγου.

Ο τρίτος; Η… περηφάνια του προέδρου της Ρεάλ, καθώς η αποχώρηση του Πορτογάλου δεν είχε γίνει υπό ιδανικές συνθήκες το 2018…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ