aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Φρέναρε» την Οσασούνα και... τραβάει την ανηφόρα η Θέλτα

«Φρέναρε» την Οσασούνα και… τραβάει την ανηφόρα η Θέλτα

Κράτησε στο μηδέν την Οσασούνα μέσα στην Παμπλόνα (0-0) και ελπίζει για ευρωπαϊκό εισιτήριο η Θέλτα. Η ομάδα του Κάρλος Καλβαλιάλ δεν απειλήθηκε καθόλου σε όλο το ματς και λίγο έλειψε στο 60′ να «κλέψει» τη νίκη όταν ο Σεφέροβιτς δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του στο γύρισμα του Γκαλάν.

Πέμπτο διαδοχικό εντός έδρας ματς για την Οσασούνα που δεν ηττάται από την ομάδα του Βίγκο, κρατώντας μάλιστα ξανά το μηδέν στα μετόπισθεν απέναντι της.

Στην 8η θέση ανέβηκε η Οσασούνα μετρώντας πλέον 34 βαθμούς, με συγκομιδή 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες. Προσπέρασε την Εσπανιόλ η Θέλτα, καθώς με τον βαθμό της ισοπαλίας έφτασε του 28 μετά από 24 αγωνιστικές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι, με τον Μπούντιμιρ να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Βιλάρ να αποκρούει ενστικτωδώς. Στο 22′ ο Τσίμι Άβιλα μπήκε στην περιοχή της Θέλτα ανατράπηκε από τον Γκαρθία όμως ο διαιτητής διέταξε τη συνέχεια του αγώνα. Στην επανάληψη η Οσασούνα εξακολούθησε να έχει την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει.

Η Θέλτα πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 60′ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Γκαλάν έκανε την κούρσα από τα αριστερά, σέντραρε στο σημείο του πέναλτι όμως ο επερχόμενος Σεφέροβιτς δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα oι «Θελέστε» έχασαν ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία με τον Άσπας να ξεφεύγει από τον Αριντάν και να σουτάρει όμως η προσπάθεια του έφυγε εκτός εστίας.

Η Οσασούνα βρήκε δίχτυα στο 74′ με τον Αμπντέ να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, τον Άβιλα να κινείται στην πορεία της μπάλας η οποία κατέληξε στα δίχτυα, όμως ο Αργεντινός στην αρχή της φάσης ήταν εκτεθειμένος και η φάση κρίθηκε ως μη γενόμενη.

Aπό το σημείο εκείνο και έπειτα η ομάδα του Βίγκο παρέμεινε κλεισμένη στα καρέ της διατηρώντας το μηδέν με τη «λευκή» ισοπαλία να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ