Φούτρε: «Έσπασα συμβόλαιο με τη Ρεάλ, βγαίνοντας από ένα μπάνιο της Μασσαλίας»

Ο θρυλικός παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης αποκάλυψε το πώς και γιατί είχε απορρίψει πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης...

Τον τρόπο με τον οποίο είχε απορρίψει πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε μιλώντας στην As, ο παλαίμαχος θρύλος της Ατλέτικο, Πάουλο Φούτρε.

«Πρέπει να τεθεί στο πλαίσιο ότι έφτασα στη Μαρσέιγ, η οποία είχε μια μεγάλη ομάδα, μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου διαφθοράς με τον πρόεδρο Ταπί. Μας είπαν ότι έπρεπε να φύγουμε γιατί ο σύλλογος θα μπορούσε να εξαφανιστεί. Και τότε ένας διευθυντής από τη Ρεάλ Μαδρίτης με κάλεσε, ήθελαν να με υπογράψουν. Το εγώ μου ανέβηκε. Προειδοποίησα αυτό το άτομο να μιλήσει στον πρόεδρο Χεσούς Χιλ, επειδή όταν έφυγα από το Ατλέτικο για την Μπενφίκα έβαλαν μια πολύ υψηλή ρήτρα κατά της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, η οποία διατηρήθηκε και στην Μαρσέιγ.

Κάλεσα τον Χεσούς Χιλ, ο οποίος είχε ήδη κάνει ειρήνη με τη Μεντόθα, και μου είπε ότι ήμουν ελεύθερος να αποφασίσω. Στη συνέχεια, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μαρσέιγ κατέληξαν σε συμφωνία. Αλλά όταν είχα το συμβόλαιο στο τραπέζι για να το υπογράψω, μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων, πήγα στο μπάνιο, τα παιδιά μου, που ήταν μικρά, ήρθαν πίσω μου και πριν κάνω τις ανάγκες μου, τους κοίταξα και σκέφτηκα ‘πώς θα παίξω στη Ρεάλ, όταν έχω παίξει στην Ατλέτικο;’. Εκείνη τη στιγμή κράτησα το εγώ μου, έφυγα, δεν υπέγραψα, ζήτησα να συγχωρήσουν και έφυγα. Ήταν πολύ τσαντισμένοι επειδή τους άφησα ξεκρέμαστους, αλλά έκανα ό,τι έπρεπε. Περιέργως, αφού είπα όχι στη Ρεάλ, υπέγραψα στην Ρετζιάμα, που ήταν τελευταία στην Σέριε Α», είπε ο Πορτογάλος θρύλος.

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ