aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΦουντώνουν οι φήμες για επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ έχει στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση προκειμένου ν΄ ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2026 και υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα έπρεπε να το είχε υπογράψει. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, καθυστερεί όσο μπορεί, καθώς περιμένει ένα… σήμα από την Μπαρτσελόνα.

Αυτό τουλάχιστον, υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα «Sport», που αφιερώνει ένα δισέλιδο και μέρος της πρώτης σελίδας στην υπόθεση του αρχηγού της εθνικής Βραζιλίας.

Παρά το γεγονός ότι στο σχετικό δημοσίευμα, αναφέρεται πως ανάμεσα στον Νεϊμάρ και τους πρωταθλητές Γαλλίας υπάρχει αρχική συμφωνία, τονίζεται πως ο χαρισματικός επιθετικός δεν θα υπογράψει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα της Καταλονίας, ο Νεϊμάρ επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και υπάρχει η εκτίμηση πως οι σχετικές διαπραγματεύσεις θα είναι ευκολότερες με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρος, Ζοάν Λαπόρτα σε σχέση με τους προκατόχους του. Ο Νεϊμάρ θέλει πολύ να ξαναπαίξει με τον Λιονέλ Μέσι -όπως δήλωσε σε ανύποπτο χρόνο στο πρόσφατο παρελθόν- και περιμένει έστω και την τελευταία στιγμή ένα… σήμα από τους «μπλαουγκράνα».

Για την «Sport», δεν υπάρχει αμφιβολία, πως εάν ο Νεϊμάρ πιστεύει ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να επιστρέψει στο Camp Nou, θα κάνει τα πάντα για να συμβεί αυτό, ακόμη κι εάν κάτι τέτοιο, σημαίνει σημαντική μείωση των απολαβών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ