aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έξαλλος ο Πικέ

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για περίπου δέκα λεπτά στο χθεσινό φιλικό της Μούρθια μετά την αντικατάσταση του Αντρές Ινιέστα, όμως κάθε φορά που άγγιζε την μπάλα αποδοκιμαζόταν από τον κόσμο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο 30χρονος παρουσιάστηκε θυμωμένος με μερίδα των media, θεωρώντας ότι οδηγούν τον κόσμο στο να τον αποδοκιμάζει, λόγω των φημολογούμενων απόψεών του του για την ανεξαρτησία της Καταλωνίας, αλλά και την διαμάχη του με την Ρεάλ και τον Σέρχιο Ράμος.

«Εδώ και έναν χρόνο με ρωτάτε για τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Εσείς το έχετε μετατρέψει σε κάτι σημαντικό. Ο κόσμος μετά το Euro δεν με είχε αποδοκιμάσει, αλλά εσείς με τα ρεπορτάζ και τα δημοψηφίσματά σας τους κάνατε να με αποδοκιμάσουν ξανά. Πιστεύετε ότι είναι λόγω της ανεξαρτησίας της Καταλωνίας και της πολιτικής; Έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτά; Έχω απαντήσει ήδη 20 φορές γι΄αυτά τα θέματα, κοιτάξτε τις εφημερίδες», δήλωσε ο έξαλλος Πικέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ