aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΈξαλλος ο Πικέ: Αποκάλυψε τις αποδοχές του στην Μπαρτσελόνα και ζήτησε σεβασμό

Έξαλλος ο Πικέ: Αποκάλυψε τις αποδοχές του στην Μπαρτσελόνα και ζήτησε σεβασμό

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ζεράρ Πικέ μετά το ρεπορτάζ που τον ήθελε να αμείβεται με περίπου 28 εκατ. ευρώ ετησίως από την Μπαρτσελόνα και το οποίο τον χαρακτήριζε ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ.

Παρά το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα διέψευσε τα δημοσιεύματα, ο Πικέ θέλησε να απαντήσει επί προσωπικού και μέσω Twitter δεν δίστασε να αποκαλύψει το 50% των ετήσιων αποδοχών του, ζητώντας παράλληλα από το Μέσο που έκανε το ρεπορτάζ.

Το ποσό το οποίο ισχυρίζεται ότι λαμβάνει ο Πικέ υπολογίζεται περίπου στα 4,7 εκατ. ευρώ, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου είχε λάβει 2.328.884,39 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά τον Πικέ οι πιο ακριβοπληρωμένοι είναι οι Μπουσκέτς (23 εκατ.), Ζόρντι Άλμπα (20 εκατ.), Ουμτιτί (20 εκατ.), Κοουτίνιο (16 εκατ.) και Τερ Στέγκεν (14 εκατ.).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ