aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΈτοιμη για το... μπαμ η Ρεάλ: Φαβορί για να αποκτήσει το νέο μεγάλο αστέρι της...

Έτοιμη για το… μπαμ η Ρεάλ: Φαβορί για να αποκτήσει το νέο μεγάλο αστέρι της Βραζιλίας

Η Ρεάλ Μαδρίτης… επιμένει σε βραζιλιάνικο mood και αυτή την στιγμή θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να αποκτήσει τον 16χρονο Έντρικ.

Είναι γεννημένος το 2006, παίζει στην Παλμέιρας και είναι το νέο μεγάλο αστέρι σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Έντρικ έχει μπει στις λίστες των κορυφαίων club της Ευρώπης και, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η… μάχη έχει ως φαβορί την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Ισπανοί έχουν αυτή την στιγμή το προβάδισμα, αφού βρίσκονται σε συζητήσεις με την Παλμέιρας, που επιθυμεί ένα ποσό στα 60 εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσει τον πιτσιρικά.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, η Παρί και η Τσέλσι παρακολουθούν την περίπτωση του Έντρικ, όμως, για την ώρα, όλα δείχνουν ότι ο νεαρός φορ θα ακολουθήσει τον δρόμο των Βινίσιους – Ροντρίγκο προς την Ισπανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ