aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμάζει πρόταση για Ροδρίγο η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ετοιμάζει πρόταση για Ροδρίγο η Ατλέτικο Μαδρίτης

Πολύ σοβαρό φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ροδρίγο Μορένο καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Βαλένθια για την απόκτησή του, όπως αναφέρει η «Marca».

Οι απαιτήσεις των «νυχτερίδων» για να παραχωρήσουν τον 28χρονο επιθετικό είναι αρκετά υψηλές, αφού τον κοστολογούν στα 60 εκατ. ευρώ και δεν σκοπεύουν να διαπραγματευτούν με χαμηλότερο ποσό.

Με την κίνηση αυτή ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να προσθέσει βάθος και ποιότητα στην θέση του σέντερ φορ, συμπληρώνοντας ιδανικά τους Αλβάρο Μοράτα και Ντιέγκο Κόστα.

Παράλληλα, η ενδεχόμενη απόκτηση του Ροδρίγο θα ενισχύσει πολυεπίπεδα τη μεσοεπιθετική γραμμή των «ροχιμπλάνκος», διότι μπορεί να αγωνιστεί, τόσο πίσω από τον φουνταριστό, όσο και ως δεξί εξτρέμ.

Ο -διεθνής με την εθνική Ισπανίας- φορ είχε 15 γκολ και 10 ασίστ σε 51 συμμετοχές την περασμένη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ