aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΕτοιμάζει διπλή «βόμβα» η Ρεάλ με Χάαλαντ και Μπαπέ

Ετοιμάζει διπλή «βόμβα» η Ρεάλ με Χάαλαντ και Μπαπέ

Η Ρεαλ Μαδρίτης επιθυμεί να κάνει… λίφτινγκ και να ανανεώσει την επίθεσή της. Από τη μία ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ήδη 32 χρονών και από την άλλη ο Γιόβιτς δεν έπιασε. Οπως αποκαλύπτει η Marca στη Μαδρίτη επιθυμούν να φέρουν το καλοκαίρι τον Χάαλαντ και το 2021 τον Μπαπέ.

Το σχέδιο μπορεί να είναι φιλόδοξο, αλλά αποτελεί το Νo.1 πλάνο του Ζιντάν. Ο Χάαλαντ είναι αναμφίβολα το νέο πρόσωπο της χρονιάς. Εκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Σάλτσμπουργκ, ενώ είχε εξαιρετικό ξεκίνημα και με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η «βασίλισσα» θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει διακαώς.

Από την άλλη ο Μπαπέ είναι ένας παίκτης που πέφτει κάθε χρόνο στο τραπέζι. Στην Ρεάλ γνωρίζουν ότι είναι πιο εύκολο να αποκτηθεί του χρόνου. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο με την Παρί έως το 2022.

Οι Παριζιάνοι του έχουν κάνει μυθική πρόταση για να ανανεώσει, αλλά το ζητούμενο είναι αν ο ίδιος θα επιθυμήσει να αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Σε αυτό το ενδεχόμενο η Παρί Σεν Ζερμέν θα αναγκαστεί να τον πουλήσει το καλοκαίρι του 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ