aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕΠΟΣ: Η Μπαρτσελόνα πρότεινε σε ομάδα τον Ουμτιτί και της απάντησαν «πλάκα μας κάνετε»;

ΕΠΟΣ: Η Μπαρτσελόνα πρότεινε σε ομάδα τον Ουμτιτί και της απάντησαν «πλάκα μας κάνετε»;

Ως… πρώην παίκτης χαρακτηρίζεται ακόμη και εντός Μπαρτσελόνα ο Σαμουέλ Ουμτιτί, αδυνατώντας να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Οι Καταλανοί βρίσκονται σε διαδικασία ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ τους, ωστόσο η προσπάθειά τους να αποδεσμευτούν από συγκεκριμένα συμβόλαια, αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη.

Ένα εξ αυτών και του Ουμτιτί. Ο διεθνής Γάλλος στόπερ έχει χάσει τη θέση του πλέον στη βασική ενδεκάδα και βρίσκεται στη “μαύρη λίστα” της Μπαρτσελόνα. Ρεπορτάζ της “Sport” μάλιστα αναφέρει ότι πριν από μερικές εβδομάδες ένας μάνατζερ που συνηθίζει να συνεργάζεται με τους “μπλαουγκράνα”, έριξε στο τραπέζι το όνομα του Ουμτιτί σε διαπραγματεύσεις με μία ευρωπαϊκή ομάδα μεσαίου επιπέδου.

Ποια ήταν η αντίδραση του συνομιλητή του; Ρώτησε αν… του κάνει πλάκα! Κι ο ίδιος (σ.σ. ο μάνατζερ) από την πλευρά του απλά σιώπησε. Αυτό μάλιστα χαρακτηρίζεται μόνο ως ένα απλό παράδειγμα των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα στην προσπάθειά της να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζεται.

Ιδίως για τον Ουμτιτί πάντως, το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας σημειώνει ότι ακόμη κι εντός ομάδας, χαρακτηρίζεται από ορισμένους ως “πρώην παίκτης”!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ