aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕπίσημο: Μέχρι το 2027 στην Μπαρτσελόνα ο Φάτι, στο 1 δισ. η ρήτρα του

Επίσημο: Μέχρι το 2027 στην Μπαρτσελόνα ο Φάτι, στο 1 δισ. η ρήτρα του

Επιτέλους ένα χαρμόσυνο νέο για τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Λίγα λεπτά μετά τη νίκη αλλά χωρίς πειστική εμφάνιση επί της Ντιναμό Κιέβου για το Champions League (1-0), ο Ανσού Φάτι πήγε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε την επέκταση συμβολαίου του, μέχρι το 2027.

Ο νεαρός επιθετικός με ρίζες από τη Γουινέα Μπισάου, που κλείνει στις 30 Οκτωβρίου τα 19, θα έχει ρήτρα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, όπως ακριβώς και ο Πέδρι που προ ημερών υπέγραψε επίσης επέκταση με τους «μπλαουγκράνα».

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο παίκτης που πήρε τη φανέλα με το νούμερο «10» μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, δείγμα της πίστης που υπάρχει στο κλαμπ πως μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Παρότι μετά τον περσινό του τραυματισμό και τα τέσσερα χειρουργεία που έκανε έκτοτε έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της περασμένης σεζόν, ο Φάτι έχει ήδη 47 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα αλλά και 15 γκολ, όπως και 13 ασίστ. Ήδη φέτος μετρά δύο γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ