aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Έπεσαν τα τσιμέντα» για Κρόος στο Μπερναμπέου: Συγκινητικό αντίο και απίστευτο κορέο από τους οπαδούς...

«Έπεσαν τα τσιμέντα» για Κρόος στο Μπερναμπέου: Συγκινητικό αντίο και απίστευτο κορέο από τους οπαδούς της Ρεάλ

O Tόνι Κρόος αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» καθώς αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Βασίλισσας.

Συγκίνηση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στο τελευταίο εντός έδρας ματς της Ρεάλ Μαδρίτης για τη φετινή σεζόν!

Οι «μερένχες» μπορεί να έμειναν στο 0-0 με τη Ρεάλ Μπέτις για την 38η αγωνιστική της La Liga, ωστόσο κανείς δεν έμεινε στο αποτέλεσμα!

Και αυτό γιατί κεντρικό πρόσωπο ήταν ο σπουδαίος Τόνι Κρόος! Ο Γερμανός ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρηση του από την ενεργό δράση μετά το Euro, έδωσε την τελευταία του «παράσταση» μπροστά στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με ένα τεράστιο κορεό!

Μάλιστα ο Γερμανός που αποχωρεί μετά από 10 χρόνια από τους Μαδριλένους την στιγμή που έγινε αλλαγή, αγκαλιάστηκε με τον Κάρλο Αντσελότι σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές.

Goctecewuaeeoon 014543 Godfs1ixaaarihl 014543 Godjeg7xmaaugwe 014543 Godkwdjwgaarwux 014543 Godpf0pxuaelidn 014543

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ