aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕντός συνόρων πάει τρένο: Νέα νίκη με τεσσάρα για την Μπαρτσελόνα! (vid)

Εντός συνόρων πάει τρένο: Νέα νίκη με τεσσάρα για την Μπαρτσελόνα! (vid)

Όπως φαίνεται, το 0-0 της Μπαρτσελόνα με τη Γαλατασαράι για το Europa League ήταν μια κακή παρένθεση για την ομάδα του Τσάβι.

Οι «μπλαουγκράνα» ήταν επιβλητικοί ενάντια στην Οσασούνα, την οποία και νίκησαν με 4-0 στο «Καμπ Νου», ανεβαίνοντας ξανά στην 3η θέση και φτάνοντας τις τέσσερις επιτυχίες στη La Liga.

Οι Καταλανοί πήραν το προβάδισμα στο 14’, όταν ο Γκάβι κέρδισε πέναλτι μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια και ο Τόρες το αξιοποίησε, σκοράροντας από τη βούλα.

Επτά λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ωραίο τελείωμα μετά από μπαλιά του Ντεμπελέ, ενώ στο 27’ ο Γάλλος σέρβιρε το 3-0 στον Ομπαμεγιάνγκ!

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Πουτζ, που απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε ψύχραιμα την μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 4-0 στο 75′.

Νωρίτερα, η Σοσιεδάδ επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 1-0 της Αλαβές εντός έδρας.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 70ο λεπτό από τον Θουμπιμέντι, με τους «τσούρι-ούρντιν» να καταλαμβάνουν αυτήν την στιγμή την 6η θέση της βαθμολογίας.

Όσο για τους ηττημένους, παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού, όντες στο -3 από τη σωτηρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ