aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΈντονη φημολογία πως αποχωρεί και ο Μόντριτς από τη Ρεάλ για… Σαουδική Αραβία!

Έντονη φημολογία πως αποχωρεί και ο Μόντριτς από τη Ρεάλ για… Σαουδική Αραβία!

Ο Καρίμ Μπενζεμά όλα δείχνουν πως οδεύει στη Σαουδική Αραβία, αφού η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για διετές συμβόλαιο θα του αποφέρει το ποσό των 200 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο Γάλλος στράικερ ενδέχεται να μην είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης με σκοπό τη χώρα της Ασίας. Διότι σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Οkdiario», ο Λούκα Μόντριτς εμφανίζει τάσεις φυγής επίσης μιας και έχει και αυτός πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.

Χωρίς να γνωστοποιείται η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον πολύπειρο Κροάτη χαφ, ο Μόντριτς φαίνεται πως έχει στα χέρια του πρόταση ύψους 120 εκατ. ευρώ και σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον να την αποδεχτεί.

Αν αποχωρήσουν αμφότεροι από τους Μαδριλένους, θα μιλάμε για διπλό… πλήγμα. Χαφ έχει αποκτηθεί ουσιαστικά αφού υπάρχει συμφωνία με τον Μπέλιγκχαμ, αλλά πρέπει άμεσα η Ρεάλ να κινηθεί και για έναν βασικό σέντερ φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ