aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΈνας πρώην ερυθρόλευκος εισηγήθηκε υπέρ του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα!

Ένας πρώην ερυθρόλευκος εισηγήθηκε υπέρ του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα!

Το παρελθόν του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Αυτό γίνεται αντιληπτό από ένα δημοσίευμα έγκυρης ισπανικής εφημερίδας, η οποία υποστηρίζει ότι ανάμεσα στα άτομα των οποίων ζητήθηκε η γνώμη για τον «τσινγκούρι» ήταν και ένας πρώην ερυθρόλευκος.

Ποιος; Ο Χοσέ Σεγκούρα!

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος είχε εργαστεί στον Ολυμπιακό, ως βοηθός αλλά και ως πρώτος προπονητής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαλβέρδε και τάχθηκε υπέρ της πρόσληψής του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Σεγούρα, τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, και μέλος της ειδικής επιτροπής η οποία λαμβάνει αποφάσεις στην «Μπάρτσα» σχετικά με τα ζητήματα τα οποία αφορούν προπονητικά και αγωνιστικά ζητήματα.

Η επιτροπή αυτή συνέλεξε όλα τα στοιχεία για τον διάδοχο του Λουίς Ενρίκε. Αυτή έκανε την έρευνα και αυτή πήρε την τελική απόφαση η οποία τάχθηκε προς ψήφιση στη συνεδρίαση του ΔΣ.

Ο Σεγούρα, από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και με τον Βαλβέρδε έπαιξε σημαντικό ρόλο. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του «τσινγκούρι» και μεταφέροντας με λεπτομέρειες τα πάντα. Έκανε ειδική μνεία στην εξαιρετική δουλειά που του Βαλβέρδε στην προετοιμασία στο Ζέεφελντ και χαρακτήρισε τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού ως την καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ