aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένα μήνα εκτός ο Βεράτι

Για περίπου ένα μήνα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μάρκο Βεράτι η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ιταλός μέσος τραυματίστηκε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (24/10) με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και αντικαταστάθηκε λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου, ο διεθνής χαφ θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει, μεταξύ άλλων, το παιχνίδι του Champions League με τη Λειψία την επόμενη εβδομάδα (3/11), ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει και το μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου με τη Μάντσεστερ Σίτι, που θα διεξαχθεί στις 24/11 στο «Ετιχαντ».

Παράλληλα, ο Βεράτι θα απουσιάσει και από τα δύο τελευταία παιχνίδια της εθνικής Ιταλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ, στις 12/10 με την Ελβετία στη Ρώμη (το οποίο ουσιαστικά θα κρίνει την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Κατάρ) και στις 15/10 με τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ