aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕκτός έδρας τριάρες για Σοσιεδάδ και Μπέτις (vids)

Εκτός έδρας τριάρες για Σοσιεδάδ και Μπέτις (vids)

Νίκες για τις Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις και μάλιστα με τριάρες.

Οι δύο ομάδες επικράτησαν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της La Liga, αμφότερες εκτός έδρας, η πρώτη 3-2 επί της Γρανάδα και η δεύτερη 3-1 της Οσασούνα.

Έτσι, η Σοσιεδάδ πέτυχε την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στην 3η θέση με 13 πόντους. Τέσσερις περισσότερους από την 7η Μπέτις, η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Στους οκτώ βαθμούς η Οσασούνα, μόλις τρεις για τη Γρανάδα.

Στα των ματς, στο Γρανάδα-Ρεάλ Σοσιεδάδ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 9′ με την κεφαλιά του Σάντσες. Έκτοτε, οι Βάσκοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Εντέλει το εξαργύρωσαν στο δεύτερο μέρος με τα τέρματα των Ελουστόνδο (52′) και Μερίνο (60′). Η Γρανάδα έφερε το ματς στα ίσα με την εκτέλεση πέναλτι του Μίγια στο 70′, για να έρθει στο 82′ ο Ελουστόνδο να χαρίσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.


Στην Παμπλόνα η Μπέτις προηγήθηκε με τον Ερμόσο στο 21′, με τον Γκαρσία να ισοφαρίζει στο 39′. Οι αλλαγές των Χουάνμι και Γουίλιαν Ζοσέ αποδείχθηκαν «χρυσές» για τους Σεβιγιάνους, με τους δύο άσους να σκοράρουν στο 80′ και το 90’+3′, αντίστοιχα και να οδηγούν την Μπέτις στη νίκη.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ