aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΈκανε το καθήκον της με τη Χετάφε και παρέμεινε κοντά στη Ρεάλ η Σεβίλλη (vid)

Έκανε το καθήκον της με τη Χετάφε και παρέμεινε κοντά στη Ρεάλ η Σεβίλλη (vid)

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να αποτελεί πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της La Liga, μετά τα απανωτά στραβοπατήματα των Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, όμως η Σεβίλλη έδειξε για ακόμα μια φορά ότι μπορεί να πιστεύει στο όνειρο! Αυτή τη φορά οι Σεβιγιάνοι πήρα την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Χετάφε (1-0) και παρέμειναν κοντά στην κορυφή.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι μετά από 20 αγωνιστικές παράμειναν στη δεύτερη θέση, ανεβαίνοντας στους 44 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τη «βασίλισσα», η οποία όμως μετρά ένα ματς περισσότερο! Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι διατηρήθηκαν στη 16η θέση με 18 βαθμούς και όλα δείχνουν ότι θα δώσουν μάχη για τη παραμονή.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ράφα Μιρ ήταν αυτός που στο 22’ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Από εκεί και μετά υπήρξαν αρκετές εκατέρωθεν ευκαιρίες να αλλάξει το σκορ, όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ