aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕίπε το «ναι» ο Καβάνι και ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία

Είπε το «ναι» ο Καβάνι και ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κινείται στη μεταγραφική αγορά, προκειμένου να κλείσει τρύπες σε θέσεις που έχει ελλείψεις. Αρχικά βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Ντιέγκο Γκοδίν στο κέντρο της άμυνας, που ακούει στο όνομα Φελίπε.

Από ‘κει και πέρα οι “ροχιμπλάνκος” πρέπει να βρουν λύσεις στην επιθετική γραμμή, αφού μετά την αποχώρηση του Γκριεζμάν, αλλά και τη διαφαινόμενη πώληση του Ντιέγκο Κόστα χρειάζονται ενίσχυση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή “El Larguero”, ο Έντινσον Καβάνι είπε το “ναι” και αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Μάλιστα θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γκριεζμάν, κάτι που ήταν γνωστό από την μέρα που ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο 28χρονος Γάλλος.

Ο Καβάνι, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Παρί, Τόμας Τούχελ, έτσι ζητάει να φύγει. Ο Ουρουγουανός έχει συμβόλαιο με τους Παριζιάνους έως το 2020 και τη φετινή σεζόν πέτυχε 23 γκολ σε 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ