aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΈφυγε με τον βαθμό από το «Θεράμικα» η Ρεάλ (vid)

Έφυγε με τον βαθμό από το «Θεράμικα» η Ρεάλ (vid)

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το «Θεράμικα» η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ, σε μία αναμέτρηση που οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ωστόσο οι Μαδριλένοι είχαν «κραυγαλέες» ευκαιρίες για το γκολ της νίκης.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς ανώτεροι, πίεσαν αφόρητα την αντίπαλη άμυνα για να ανοίξουν το σκορ, όμως τόσο η δική τους επιπολαιότητα, όσο και ο Κουρτουά κράτησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης όρθια και μέσα στο παιχνίδι, ώστε να διεκδικήσει το τρίποντο στο δεύτερο ημίχρονο.

Κι έτσι έγινε… Οι «μερένχες» ήταν άλλη ομάδα στο δεύτερο μέρος χάνοντας τα άχαστα με τους Ασένσιο και Βινίσιους, ενώ και ο Μπέιλ σημάδεψε το δοκάρι. Μάλιστα, η επιθετικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, όταν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Γιόβιτς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο ενώ στο ριμπάουντ ο Νάτσο είδε την μπάλα να τη σταματούν επί της γραμμής οι αμυντικοί των γηπεδούχων.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ