aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΈφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Βιγιαρεάλ και βλέπει Ευρώπη η Βαγιεκάνο!

Έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Βιγιαρεάλ και βλέπει Ευρώπη η Βαγιεκάνο!

Μια ψυχωμένη Ράγιο Βαγιεκάνο, άντεξε την πίεση της Βιγιαρεάλ και επικράτησε 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Καμέγιο στο 70′, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της ισπανικής La Liga.

Έτσι, η Βαγιεκάνο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα που γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Σοσιεδάδ, βάζοντας παράλληλα τέλος στο νικηφόρο σερί της Βιγιαρεάλ, η οποία είχε να ηττηθεί στο πρωτάθλημα από τις 9 του περασμένου Νοεμβρίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 4′ με τον Πίνο και να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τη Βαγιεκάνο να δίνει περισσότερη βάση στα αμυντικά της καθήκοντα. Εμφανώς βελτιωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, έδειχναν σαφώς πιο επικίνδυνοι επιθετικά, βρίσκοντας τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 70′, όταν ο Τρέχο έκανε υπέροχη μπαλιά, την οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Καμέγιο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνοντας το τελικό 0-1!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ