aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕφιαλτικά σενάρια σε ριπλέι!

Εφιαλτικά σενάρια σε ριπλέι!

Νέο πανομοιότυπο σοκ μέσα σε λίγα 24ωρα για την Μπαρσελόνα! Μετά από την εκτός έδρας γκέλα με τη Θέλτα (2-2) όπου δεν πήρε το τρίποντο αν και προηγήθηκε δύο φορές, οι μπλαουγκράνα είχαν ρόλο πρωταγωνιστή στο ίδιο εφιαλτικό σενάριο, αυτή τη φορά απέναντι στην Ατλέτικο το βράδυ της Τρίτης.

Πήραν δύο φορές το προβάδισμα όμως είδαν τους ροχιμπλάνκος να ισοφαρίζουν ισάριθμες, με το 2-2 να συνιστά δεύτερη διαδοχική γκέλα για την «Μπάρσα» που απειλεί να την αφήσει τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ αν οι «μερένγκες» επικρατήσουν απόψε της Χετάφε. Το εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι πως η ομάδα του Σιμεόνε ήταν η «υπεύθυνη» για την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε πριν μερικούς μήνες όταν νίκησε την Μπαρσελόνα στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ και πλέον φαντάζει πολύ ρεαλιστικό το σενάριο να προκαλέσει και την αποπομπή του Κίκε Σετιέν από την τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Τα τοπικά ΜΜΕ δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά του για τον τεχνικό της ομάδας, αλλά ο ίδιος δηλώνει πως δεν νιώθει πίεση: «Όχι δεν νιώθω πως απειλούμαι, ούτε πίεση. Είναι μεγάλη απώλεια η ισοπαλία με την Ατλέτικο, καθώς κάναμε τα πράγματα πιο περίπλοκα. Απομακρυνόμαστε από τον τίτλο, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Με αυτογκόλ του Ντιέγκο Κόστα στο 11’ η Μπαρσελόνα «πήρε κεφάλι» στο σκορ. Στο 19’ η Ατλέτικο κέρδισε πέναλτι. Αρχικά την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντιέγκο Κόστα, αλλά απέκρουσε ο Τερ Στέγκεν. Ο διαιτητής όμως υπέδειξε επανάληψη, καθώς το VAR έδειξε ότι ο Γερμανός τερματοφύλακας είχε πατήσει και με τα δύο πόδια εκτός γραμμής. Τη νέα εκτέλεση ανέλαβε ο Σαούλ κι έκανε το 1-1. Ο Μέσι στο 50’ με πέναλτι έδωσε ξανά προβάδισμα στην Μπαρσελόνα, ενώ από την «άσπρη βούλα» στο 62’ ο Σαούλ με πέναλτι και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ