aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA€145.000.000 το κόστος της μετεγγραφής του Ντεμπελέ

€145.000.000 το κόστος της μετεγγραφής του Ντεμπελέ

Το ακριβές κόστος της μετεγγραφής του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Ντόρτμουντ στην Μπαρσελόνα αποκάλυψε χθες η γερμανική εφημερίδα «Bild». Συγκεκριμένα το ποσό της μετεγγραφής του 20χρονου Γάλλου επιθετικού άγγιξε τα 145 εκατ. ευρώ (!), καθώς το αρχικό κόστος της μετεγγραφής (105 εκατ. ευρώ) θα αυξηθεί από τα συμφωνημένα μπόνους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Μπαρσελόνα θα πληρώσει ακόμα 10 εκατ. ευρώ στην Μπορούσια, μόλις ο Ντεμπελέ συμπληρώσει τις 50 συμμετοχές, κι επιπλέον 10 εκατ., εφόσον κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη πενταετία.

Επίσης οι Καταλανοί θα πρέπει να καταβάλουν έως το τέλος του χρόνου το ποσό των 20 εκατ. ευρώ στη Ρεν από την οποία είχε μετεγγραφεί ο Ντεμπελέ στην Ντόρτμουντ, αφού η γαλλική ομάδα είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης. Ο Ντεμπελέ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του έχει οριστεί στα 400 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ