aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΔιακαής πόθος του Πέπε ο Κριστιάνο

Διακαής πόθος του Πέπε ο Κριστιάνο

Από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι θέλει να φύγει από την Ισπανία, πολλές ομάδες άρχισαν να τον ονειρεύονται στο ρόστερ τους, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν να μπαίνουν πιο δυναμικά στην απόκτησή του.

Μάλιστα 32χρονος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στους «κόκκινους διαβόλους» αλλά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τους Παριζιάνους. Ο γαλλικός σύλλογος θα βάλει όλα τα μέσα προκειμένου να τον κάνει κάτοικο Παρισιού.

Οι κυπελλούχοι Γαλλίας έχουν ως σύμμαχο τον Πέπε, καθώς ο συμπαίκτης του στην Βασίλισσα προσπαθεί να τον πείσει να συνεχίζουν μαζί στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με την Onda Cero, ο 34χρονος αμυντικός που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα επιθυμεί να έχει συμπαίκτη του, τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και γι’ αυτό κάνει τα πάντα προκειμένου να τον ντύσει στα μπλε.

Το σίριαλ του Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια με πολλή αγωνία και πολύ παρασκήνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ