aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΔεν μειώνει τον μισθό του ο Ντεμπελέ και πιέζει να αποχωρήσει

Δεν μειώνει τον μισθό του ο Ντεμπελέ και πιέζει να αποχωρήσει

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ μοιάζει ανένδοτος και δεν επιθυμεί να μειώσει τον μισθό του, ώστε να ανανεώσει και να βοηθήσει οικονομικά την Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα για αυτόν, μιας και οι συχνοί τραυματισμοί δεν τον άφησαν να ξεδιπλώσει το ταλέντο tου.

Το προσεχές καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και παίζει συνεχώς το συγκεκριμένο χαρτί, προβάλλοντας ενδιαφέρον από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Γιουβέντους.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα από την πλευρά της πάντως ζήτησε από τον Ντεμπελέ να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο αλλά να υπάρξουν ορισμένες περικοπές ώστε τα οικονομικά της ομάδας να εναρμονιστούν με τους νέους κανονισμούς της La Liga και να δημιουργηθεί χώρος για να μπορέσει να εγγράψει στο μητρώο της διοργανώτριας αρχής το νεό μεταγραφικό απόκτημα, τον Φεράν Τόρες.

Ο Γάλλος άσος δεν φαίνεται διατεθειμένος να βοηθήσει την ομάδα του, καθώς απέρριψε το εν λόγω ενδεχόμενο με συνοπτικές διαδικασίες. Ετσι, όπως όλα δείχνουν η πόρτα της εξόδου για τον Ντεμπελέ είναι ανοιχτή με την Γιουβέντους να θεωρείται φαβορί για την απόκτηση του, το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ